.

.


mai lah jdi temanku yg setia...

Monday, 13 May 2013

Pertanyaan tentang Kolej Matrikulasi Selangor


Assalamualaikum.....

Fuhhh!! Fuhh!! *buang habuk. Lama bebenorlah juga teman xupdate blog hampir 2 bulanlah jugakan sori sangat!!!! Sebenarnya banyak je yang nak diceritakan tp xtercerita-cerita lagi. Nak kata busy tu xla tapi entahlah....haha ok pedulikan apa yg saya merepekkan ni. But after this, I will makes more entry sebab byk sangat nak diceritakan dari bulan 1 ari tu sampai bulan ni punya..hehe tp tahun lepas punya pun ada nak diceritakan,hrrmmm ti saya ceritakan ek.

Ok sebenarnya entri ni adalah bertujuan untuk saya menyatakan yang saya tengok ramai yang ke blog saya ini untuk membaca entri pasal Kolej Matrikulasi Selangor. Hrrm saya yakin yang membaca entri ni pasti student2 yg bakal menjejakkan kaki ke kolej matrikulasi selangor kan??kan??
 Nak tau info lebih lanjut tentang kolej yang bakal korang jejaki kan?? kan?? 

Boleh je dik, akak (akaklah kan senior ni beb Second Bacth, Angah KMS ok haha ) akak sudi berkongsi  pengalaman akak sepanjang bergelar pelajar  Kolej Matrikulasi Selangor ( hah kolej yang bakal korang jejakilah tu ) dengan korang semua. Akak yakin pasti banyak persoalan-persoalan yang bermain diminda adik-adik akak ini yang ingin dipersoal kan?? kan?? especially bab2 belajar kat kolej ni...boleh je dik nak tanya apa tanya jela dik akak xkisah akak sudi berkongsi pengalaman akak. Akak faham mesti macam2 yang korang nak tanya dan nak tahu * excited nak masuk matriklah katako hahaha* xpe dik akak faham akak dulu pun macam korang juga duk godek2 blog2 smua ni bagai nak tau pasal Kolej Matrikulasi Selangor...kolej yang bakal korg cintai ni percayalah cakap akak.

 So kepada korang nak tanya apa-apa berkaitan KMS ni tanyalah or berkaitan pasal matrik, xpe tanya jela...akak mmg suka berkongsi cerita lagi orang tanya lagi akak suka jawab tapi janganlah korang tanya yang pelik2 pula payahlah pulak akak nak jawab nanti ok???

Anything kemukakan je soalannye, selagi akak boleh bantu,berkongsi cerita dan pengalaman akan akak jawab segala pertanyaan2 korang tu ok??? Nak suh akak buat post lebih lanjut pasal matrik ni pun boleh korang ckap jela ek dik...In Shaa Allah ti akak akan perbanyakkan lagi entri pasal Matrik Selangor ni supaya korang lebih excited, lebih xsabar dan lebih BERSEMANGAT lagi untuk bergelar sebagai PELAJAR KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR. :)

                                 

                               


                              


                                                                                                          
                                         
                                           
                                                Ok???          
              Anything tanya ok?? Jangan malu2 dan segan-segan :)

                                     Rajin bertanya xsesat jalan,
                                     Malas bertanya sesat jalan.
   ( terimalah pantun yg xseberapa drp akak ni...jual ni hah nak beli??)







                               


4 comments:

  1. Salam akak..sya dpt msk ke kms,insyaallah kalau xda apa2 hari isnin ni saya daftar..akak, saya nk tya akak student kms pdt ke? Kalau xkeberatan boleh x akak critakan serba sdikit tntg program 2thn ni?hrp sgt kakak dpt membntu

    ReplyDelete
  2. hai kakak..sye pn dpt kms..1thn...ad k jadual sngt padat??

    ReplyDelete
  3. kepada adik2 yg baru nak masuk kms dan ada persoalan nak tanya kan kat akak silalah......nak tanya apa tanya jela. In Shaa Allah selagi akak blh bantu akak bantu :) Just tanya soalan korg kat komen dibawah ok :)

    ReplyDelete
  4. asm kak keputusan saya tidak layak untuk jurusan sains tapi saya telah memohon jurusan sains di borang permohonan mcm mana saya nk tukar jurusan

    ReplyDelete