.

.


mai lah jdi temanku yg setia...

Saturday, 10 May 2014

Pertanyaan tentang Matrikulasi Selangor



Assalamuaalaikum....

Kebelakangan ni saya tengok banyak je trafik ke blog saya dan post yang paling hint diterjah tak lain tak bukan tentang Kolej Matrikulasi Selangor. Ini x lain xbukan mesti adik-adik atau bakal-bakal pelajar kolej matrikulasi selangor yang punya kerja nak tau maklumat tentang kolej yang bakal mereka daftar xlama lg kan??kan?? Dah xsabarlah tuuu....excited katakoooo...hehehe. Xpe dik akak dulu pun macam gitu juga excited sangat macam-macam nak tahu macam-macam nak tanya.

Tapi akak pasti ramai yang datang blog akak ni nak tahu tentang KMS ni dan nak tanya macam-macam tentang KMS sebelum melangkah masuk kannn...tapi takut nak tanya soalan sebab blog akak ni macam xupdate je kang tanya jawab ke akak ni.....xpun ti basi je soalan aku ni xterjawab. Jangan lagu tu adik2 sorilah akak minta maaf akak dah jarang update kekangan masa tapi jangan risau akak selalu ushar tengok komen2 tapi SEKARANG NI HAH special untuk KORANGGG SEMUAAA ADIK-ADIK AKAK AKA BAKAL-BAKAL JUNIOR AKAK YG BAKAL MENJEJAKKAN KAKI KE KMS korang nak tanya apa tanya jela kali ni akak akan sentiasa tgk blog akak ni demi menjawab persoalan-persoalan adik-adik akak ni yang excited xsabar nak masuk kms ni....nak tanya apa tanya je In Shaa Allah selagi akak blh jawab dan bantu akak akan jawab dan bantu..OK???? Anything nak tanya komen je kat bawah komen tu ek...In Shaa Allah akak jawab :)


Apa guna akak senior kalau tak boleh bantu adik senior dia kan?? hehe

Oh last but not least akak lupa nak ucap kat adik-adik akak ni semua...TAHNIAHHHHHHH!!!! Sebab bakal melanjutkan pelajaran ke Kolej Matrikulasi Selangor. :)




4 comments:

  1. kak.nak g kms ni kna bwat mdical checkup x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xperlu adik. G kms xperlu mdical checkup :)

      Delete

  2. Assalamualaikum.
    Saya ada pertanyaan.
    Saya sekarang merupakan pelajar uitm dalam jurusan diploma industri perkayuan.
    Saya dapat "intake kedua" ke matrikulasi dalam jurusan sains..
    Adakah perlu saya teruskan jurusan di uitm atau berpindah ke matrikulasi?
    Demi masa depan, yang manakah parlu saya pilih?

    ReplyDelete