.

.


mai lah jdi temanku yg setia...

Friday, 24 January 2014

Blog Berwajah Baru.


                                                                                          
Assalammualaikum

Selamat Datang ke blog saya yang berwajah baru.Sempena dengan tahun baru 2014 ni, blog saya pun kenalah berwajah baru juga....kalau tak bosan je rasanya asyik background yang sama.

So macam mana dengan wajah baru blog saya??? OK X??? Bila masuk tenang dan sejuk je mata memandang x??haha. Ada rasa macam sweet2 mengimbau kenangan time tadika belajar nyanyi lagu twinkle2 little star.....ada x Macam Comel jeeee Macam Cantik jeee....haha.

 OK!!!OK!!! Xnaklah macam perasan jeee dan macam syok sendiri jeeee kan. Padahal org lain rasa blog kita berserabut sakit mata sakit hati kan. Jadi nak mintalah pendapat korang tentang wajah baru blog saya ni supaya blog saya dapat jadi blog yang sedap mata memandang tak menyakitkan mata dan jiwa raga. Ialah kadang2 bila kita masuk blog seseorg tu bila lagu yang diletak entah papa mulalah sakit telinga dengar. Dan salah satu tarikan blog utk menarik pembaca pun adalah melalui kekemasan,tak terlalu padat dan serabut serta sedap mata memandang.

Setiap orang mempunyai pendapat yang berbeza2 dari segi pandanganya dan korang pun mesti ada yang dah berpengalamankan pasal blog2 ni yang mana patut letak yang mana patut hindar yang mana sesuai dan lebih tahu tentang selok belok blog untuk menarik lagi pembaca.....jadi anda boleh berkongsi dengan saya or share pendapat dan pandangan korang tentang wajah baru blog saya ni. Jangan risau just jujur seikhlas hati kalau xcantik cakap je kalau serabut cakap je....saya terima kritikan dan pandangan anda.

 Saya ingin ucapkan terima kasih berbanyak pada sesiapa yang sudi berkongsi pendapat,ilmu dan pandangan anda tentang wajah baru blog saya ini dan juga terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya.
                                       
                                            Jazakumullah Khairan :)

                                       Assalammualaikum......
No comments:

Post a Comment