.

.


mai lah jdi temanku yg setia...

Sunday, 1 May 2011

Tawaran Kemasukan Ke Matrikulasi

Keputusan tawaran kemasukan ke matrikulasi bagi sesi 2011/2012 sudah boleh diketahui mulai 28 april.
                                                 ALHAMDULILAH........
                                                        SYUKUR......

Saya dapat tawaran ke Kolej Matrikulasi Selangor. Alhamdulilah mmg x disangka2 yang saya akan dpt tawaran ke matrikulasi. Yelah pada mulanye mmg saya wat xtahu je tentang bila tarikh keputusan matrikulasi akan dikeluarkan sebab rasanya mcm susah je nk dpt sebab lg ramai budak2 lepasan spm 2010 yang dapat result lg gempak dari saya so mls nk mengharap kalau check pun wat pe wat sakit ati je kalau dpt tahu xdpt hrm baik xyah checkkan.......lagipun mmg xcadang lgsung nak gi laman web matrik untuk check...
tapi tetiba tepat kul 12 lebih camtu hari khamis 28 april ttba saudara sebaya antar mesej minx ic nk check nak tgk matrik saya dpt ke x... ..so bila saudara dah kata camtu hrm maknanya result kemasukan matrik mesti dah keluar punyakan so memandangkan adik pun tgh guna laptop hrm apa slhnya saya gi lmn web matrik cuba check jelah....
         
               check punya check dengan bacaan BISMILLAH......
                               
          TAHNIAH anda ditawarkan ke kolej matrikulasi selangor.....

Alhamdulilah syukur sangat mmg saya xsangka akan dapat matrikulasi.....sesuatu yang memang xdijangka...
huhu tapi boleh dikatakan semua kawan2 saya konker matrik gopeng....diaorang semua dpt matrik gopeng saya je yang sesat kat selangor..huhu tapi sebab saya pilih selangor sebagai first choice...tu sbbnya perak pulak lgsung xminx so skrg dah xde kwn skali...huhu tapi xpe insyallah boleh dpt kawan baru disana nanti....
so kepada semua kwn2 yang dapat matrik CONGRATZ KORANG!!!!!

Dan kesimpulannya mmg kita xdpt jangka akan sesuatu itu.....dan segalanya mungkin akan terjadi tiada yang mustahil....Allah Maha Menentukan dan Mengetahui segala-galanya yang umatNya sendiri tidak ketahui...dan juga apa yang terbaik buat umatNya........
Kita sebagai umatNya haruslah selalu berdoa,bertawakal...........dan mengerjakan suruhannya dengan hati dan niat sebagai seorang yang telah diamanahkan di muka bumi ini..........

Tysi

5 comments:

  1. congrat and good luck..hehe

    ReplyDelete
  2. salam, nice blog. keep in touch! i m ur folower rite now.. hope u ll folow me back! =)

    ReplyDelete
  3. tq psychomantiss.....
    i will follow your blog.....

    ReplyDelete